EXCELÊNCIA EM SAÚDE

O que o café e a saúde têm em comum?
Ambos trazem mais VIGOR, ENERGIA e POTÊNCIA para o dia a dia e deixam a vida ainda mais prazerosa!

Os Cafés Bron Coffe são a perfeita união entre sabor e saúde!
Considerado nutracêutico, os cafés Bron Coffee possuem até 70% a mais de antioxidantes do que os cafés tradicionais. Seu principal composto bioativo é o ácido clorogênico, que é cientificamente comprovado como benéfico para a prevenção e tratamento de várias doenças.

Selecionamos para você alguns artigos científicos sobre o café especial e seus benefícios para a saúde. Confira aqui:

Artigo n°1

From Plantation to Cup: Changes in Bioactive Compounds during Coffee Processing

Artigo n°1

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°2

Neuroprotective Effects of Coffee Bioactive Compounds: A Review

Artigo n°2

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°3

Coffee capsules: implications in antioxidant activity, bioactive compounds, and aluminum content

Artigo n°3

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°4

Human exposure to aluminium

Artigo n°4

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°5

Antioxidant and Antiradical Activity of Coffee

Artigo n°5

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°6

Assessing polyphenols content and antioxidant activity in coffee beans according to origin and the degree of roasting

Artigo n°6

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°7

Effect of the roasting levels of Coffea arabica L. extracts on their potential antioxidant capacity and antiproliferative activity in human prostate cancer cells

Artigo n°7

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°8

The Examination of the Influence of Caffeinated Coffee Consumption on the Concentrations of Serum Prolactin and Selected Parameters of the Oxidative-Antioxidant Balance in Young Adults: A Preliminary Report

Artigo n°8

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°9

Coffee Consumption and Oxidative Stress: A Review of Human Intervention Studies

Artigo n°4

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°10

Comparative study of polyphenols and caffeine in different coffee varieties affected by the degree of roasting

Artigo n°10

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°11

Coffee variety, origin and extraction procedure: Implications for coffee beneficial effects on human health

Artigo n°11

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°12

Antioxidant capacity of coffees of several origins brewed following three different procedures

Artigo n°12

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°13

Coffee brews as food matrices for delivering probiotics: Opportunities, challenges, and potential health benefits

Artigo n°13

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link

Artigo n°14

Phthalates and heavy metals as endocrine disruptors in food: A study on pre-packed coffee products

Artigo n°14

Clique no botão abaixo para acessar:

Acessar Link
EnglishPortuguês